De voorbereidingen zijn in volle gang zodat we op 1 april officieel van start kunnen met Een Praatje en een Plaatje 2.0 en de mobiele huiskamerdisco ouderen in zowel Rotterdam als Amsterdam kan gaan verblijden.

Met deze doorstart heeft ook een wisseling van de wacht plaatsgevonden! Bij deze stellen we graag aan jullie voor: Josette de Vroeg, de nieuwe projectleider (en toevallig de buurvrouw van productiemedewerker en PD Robin). Fleur Ramos-Krenten (voormalig vrijwilliger in Rotterdam bij Een Praatje en een Plaatje) en Ariane Nooteboom zullen als duo de coördinatie van Rotterdam op zich nemen en Jenny Fatisis is, net zoals in ons pilotjaar, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in Amsterdam.

Welkom dames!

Collage EPEEP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s