In de tussentijd zijn we druk bezig met de voorbereidingen van Een Praatje en een Plaatje 2.0. We hebben erg veel zin om te starten, maar voordat het zover is: een kleine terugblik. In december bezocht vrijwilligster Mariska muziekliefhebber Meneer Schouten in Hoogvliet Rotterdam.

Onze materialen waren overbodig, omdat Meneer Schouten zelf een grote muziekcollectie heeft. Helaas heeft hij in geen jaren zelf zijn muziek gedraaid, omdat hij er niet bij kon. Daar is sinds Mariska’s bezoekje gelukkig verandering in gekomen!

meneer-schouten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s