We kunnen officieel een doorstart maken met Een Praatje en een Plaatje. Dankzij subsidie van Fonds Nuts Ohra* kunnen we vanaf 1 februari nóg meer ouderen in Nederland gaan verblijden met onze mobiele huiskamerdisco.

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe projectleider, omdat Frédérique zich voortaan zal gaan focussen op enkel de PR! Maar niet getreurd, we hebben heel veel goede aanmeldingen binnen gekregen dus onze mobiele huiskamerdisco komt sowieso in goede handen terecht.

*Deze subsidie is onderdeel van het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis, bedacht om alleenstaande, thuiswonende ouderen (met een beperking) in staat te stellen zo lang mogelijk zelfstandig én op een prettige manier thuis te laten wonen. Meer informatie? Klik hier.

Fotografie Anne Smeets

EPEEP_danspaleis_02.jpg
Projectleider Frédérique en Jaap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s