Op vrijdag 13 januari werd (voorlopig) de laatste guerrilla actie in Rotterdam gehouden met hulp van stagiaires van het Wijkleerbedrijf bij Humanitas aan de Mullerpier.

Negen ouderen, voornamelijk dames, zaten aan twee tafels te genieten van de plaatjes van onze mobiele huiskamerdisco. En vooral de rechtertafel had de grootste lol toen ze Dean Martin hoorden. Ze vertelden dat hij vroeger altijd een dikke sigaar rook en Whiskey dronk. En bovenal, op een feestjes slijmerden Lenny, Bep, Miep en An op zijn muziek. Ze hadden de grootste lol:

‘Wij hebben nog niets op hoor!’ – lachten de dames.

Kirsten, coördinator van het Wijkleerbedrijf, vroeg aan Lenny of ze de tango kon dansen? ‘Of ik nog de tango kèn dansen. Ik ken hem wel, maar dansen, dat deed ik alleen met mijn man’.

Ook was Mevrouw Wenberg aanwezig, een echte liefhebber van artiesten zoals Porgy en Bess. Door onze plaatjes werd ze herinnerd aan de musicals die ze vroeger bezocht heeft. Mevrouw Wenberg vertelde dat ze lang op zoek is geweest naar LP’s van Porgy en Bess, maar die tot op heden niet had gevonden. Daarom was ze extra blij om hun muziek op een singeltje te horen!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s