Op donderdag 12 januari bezochten weer twee stagiaires van het Wijkleerbedrijf, Sharifa en Sarah, de afdeling bij Laurens Antonius Binnenweg in Rotterdam. De aanwezigen waren erg enthousiast dat we er waren met Een Praatje en een Plaatje. Zo zong Meneer van Steenderen meteen met alle nummers mee en vertelde hij enthousiast dat hij vroeger in een Bluesband heeft gezeten. Via YouTube zocht hij toen blues muziek op, om Sharifa en Sarah te laten horen waar hij het precies over had.

Daarnaast was ook Meneer Fellinger aanwezig, een oude veteraan die lang in de tropen heeft gezeten. Hij vertelde dat de enige muziek die hij toen hoorde was gitaarmuziek, omdat een mede-soldaat daar ’s avonds altijd op speelde. Ook moest hij erg lachen toen Bill Vaughan uit de speakers klonk van onze platenspeler.

‘Dit was vroeger altijd een plaat waarop iedereen ging slijpen.’

Maar zelf stond meneer Fellinger eigenlijk nooit op de dansvloer! Wie weet kunnen we daar binnenkort nog verandering in brengen..

12jan2017 - Laurens Ant. EPEEP.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s