We zijn de laatste maand van onze mobiele huiskamerdisco ingegaan. Maar we zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat we in 2017 een doorstart kunnen maken met deze formule. In de tussentijd zijn al zo’n 170 ouderen in Rotterdam en Amsterdam verblijd met Een Praatje en een Plaatje.

Deze maand worden er nog een aantal ouderen bezocht in hun woonkamer, maar houden we ook een aantal guerilla acties, waarbij we meerdere ouderen tegelijkertijd kennis kunnen laten maken met onze formule!

Afgelopen week was coördinator Pauline samen met vrijwilligers Polle en Gré bij Humanitas in Feijenoord Rotterdam. Er waren ongeveer 25 ouderen en in eerste instantie dachten ze dat het een werkelijk Danspaleis was, maar dat kon de pret niet drukken. Gré zorgde dat alle ouderen bij elkaar kwamen zitten, Polle haalden de favorieten op en Pauline draaide de plaatjes. Een enthousiaste middag die werd afgesloten met het uit volle borst meezingen van ‘Hand in Hand, Kameraden!’.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s