Het einde van het jaar nadert en daarom nemen we een klein moment om terug te kijken op 2016. In maart zijn we gestart met de eerste bezoekjes en tien maanden later kunnen we zeggen dat Een Praatje en een Plaatje ongeveer 150 ouderen in Amsterdam en Rotterdam heeft blij gemaakt, mede dankzij ongeveer 90 vrijwilligers.

Hieronder een kleine collage van de ouderen en vrijwilligers van onze mobiele huiskamerdisco. Dat stemt ons vrolijk! En we gaan nog even door. Nog tot en met 31 januari 2017 zullen er ouderen worden bezocht met onze mobiele huiskamerdisco.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s