Eerder verscheen er al een blog over mevrouw Luijendijk in Rotterdam, nu het vervolg. Helaas moest coördinator Pauline, die zelf op bezoek gaat bij mevrouw Luijendijk, concluderen dat ze erg is achteruit gegaan. Gelukkig kon dat de pret niet drukken.

Vorige week genoot Mevrouw Luijendijk opnieuw van Beethoven en Mozart en vertelde zij aansluitend over meneer Bout. Deze man was vroeger haar ‘boven-meester’ en speelde altijd viool in de klas, zodat de leerlingen ook eens wat anders zouden zien en horen. Niemand zat op die soort muziek te wachten, behalve mevrouw Luijendijk. En die liefde voor klassieke muziek is dus nooit over gegaan!

Op 19 december werd, naast de kerstboom, onder andere muziek uit koffertje Carmen geluisterd en ja, als de tafel vol staat.. Dan kan het natuurlijk ook zo! Een échte mobiele platenspeler.

Luijendijk.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s