Afgelopen week ging vrijwilliger Aro voor het eerst op bezoek bij een oudere met onze mobiele huiskamerdisco. Hij bezocht mevrouw Nijman Anterman, een echte Rotterdamse, 88 jaar oud en een pittige dame die nog steeds ‘iedereen op zijn muil slaat als zij haar familie aanraken’.

Er werd gelachen en gehuild, maar vooral werden er herinneringen opgehaald aan de familie van mevrouw Nijman Anterman. André van Duin deed haar nog het meest denken aan haar lieve moedertje, die, zo zegt zij zelf, een moordwijf was..

Dat klinkt veelbelovend voor het volgende bezoek!

aro-en-oudere

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s