Vrijwilligsters (en zusjes) Kim en Fleur bezoeken al een tijdje ouderen in Rotterdam. Zo gaan zij ook regelmatig met onze mobiele huiskamerdisco langs bij mevrouw van Berkel. Als je elkaar dan al een tijdje kent, worden er niet alleen maar plaatjes gedraaid en gekletst. Muziek is dus slechts een ijsbreker..

“De puzzel is niet wat hij lijkt op de doos”

Zo worden er ook wel eens puzzels gelegd (populair bij ouderen, hebben wij uit betrouwbare bron vernomen) of worden vrijwilligers ingezet om een spoedboodschap te halen. De boodschappenhulp van Aafje kon helaas niet langs komen bij mevrouw van Berkel, dus schoten Kim & Fleur te hulp!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s