Mike en Dana brengen verslag uit van hun bezoekje aan de Amsterdamse Hans. Een echte liefhebber van het Danspaleis, hij is namelijk al 10 keer komen dansen. Maar dit is de eerste keer dat hij een dansje heeft gewaagd in zijn eigen woonkamer.

‘We hebben het erg leuk gehad en meneer heeft veel gedanst. Vroeger heeft hij (stijl)dansles gevolgd. Hans heeft veel verteld over zichzelf en is erg open. En als we leuke muziek draaien, wordt meneer erg happy!’

landlustlab-18nov

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s