Vorige week bezochten vrijwilliger Stef en coördinator Pauline de Zoete Inval in Rotterdam met onze mobiele huiskamerdisco. In de gezamenlijke huiskamer werd met zo’n 14 ouderen muziek geluisterd en een praatje gemaakt. En nóg beter, iedereen raakte met elkaar in gesprek!

Pauline raakte in gesprek met een echte tango liefhebber. ‘Wat voor plaatjes heb je bij je?’ Deze meneer danste vroeger zelf tango. Maar hij houdt ook van jazz, tango en klassiek. Één singeltje trok zijn aandacht, Fiesta Tropicana. Heel geconcentreerd heeft hij de achterkant gelezen, zie de foto.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s