Afgelopen vrijdag 28 oktober kreeg Meneer Tol niet alleen bezoek van vrijwilliger Koos, maar ook van wethouder Hugo de Jonge. Sinds mei 2014 is hij verantwoordelijk voor Onderwijs, Jeugd en Zorg in Rotterdam. Het was daarom ook een eer om hem op bezoek te hebben!

Toen de wethouder binnenkwam, stond de muziek al aan. Meneer Tol heeft namelijk een eigen platenspeler, met CD speler in één, waarop hij zijn lievelingsmuziek afspeelde. Dat vond de wethouder mooi om te zien! Omdat meneer Tol zo van accordeon muziek houdt, liet de wethouder ook voor hem bekende, Argentijnse, accordeon muziek horen. Daarnaast had hij zijn favoriete plaat, ‘Rubber Soul’ van The Beatles, meegenomen, die hij zelf van zijn vader heeft gekregen.

‘Je bent óf een Beatles-fan óf een Rolling Stones-fan’, aldus Hugo de Jonge.

Helaas kon geen enkele muziek tippen aan Meneer Tol’s favorieten. Daarom liet hij ook opnames van zijn eigen accordeon muziek horen, die 10 jaar geleden zijn opgenomen, waarvan de wethouder onder de indruk was! Meneer Tol is vlak na de opnames geopereerd, en door fout van de chirurg, die een zenuw heeft geraakt, is meneer aan één kant verlamd geraakt waardoor hij meer kan spelen. Tot zijn grote spijt!

Gelukkig kan hij wel nog veel muziek luisteren, waaronder met vrijwilliger Koos en afgelopen vrijdag dus ook samen met de wethouder.

Op naar een volgende gezellige middag en wie weet zien we meneer Tol en Koos binnenkort ook wel op de dansvloer tijdens een Danspaleis. En het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als zij worden vergezeld door de wethouder. Wordt vervolgd..

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s