Helaas blijven niet alle vrijwilligers eeuwig vrijwilliger bij het Danspaleis en/of onze mobiele huiskamerdisco. Afgelopen week sprak Jenny daarom af met Saskia Watts, één van onze vrijwilligers in Amsterdam die mevrouw Oordt-Kool en mevrouw Schenk heeft bezocht de afgelopen tijd. Saskia is na de zomer gestart met een Master Danstherapie aan Codarts in Rotterdam, waardoor ze helaas geen tijd meer heeft voor Een Praatje en een Plaatje.

Dankjewel Saskia voor je inzet en veel succes met je nieuwe avontuur in Rotterdam! En wie weet kan je, als je gewend bent in Rotterdam, wel een oudere in deze stad gaan bezoeken. En we zien je sowieso graag op het vrijwilligersfeest op zaterdag 10 december!

Voor nu geniet Saskia in ieder geval van een kopje thee én een lekkere kletskop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s