Gisteren gingen Jenny en vrijwilligster Carla naar Bertus in Amsterdam-Oost. Een aantal weken geleden hebben Jenny en Frédérique deze 67-jarige ontmoet op een koffiemoment georganiseerd door de Alliantie. Daar hoorden de dames vrijwel meteen dat Bertus radio-dj is geweest. Dertig jaar geleden had hij een eigen radiostation waar hij vooral Elvis Presley platen ter gehore bracht. De naam voor zijn station is dan ook niet ver gezocht; Radio Graceland. Omdat het een illegaal project was, werd Bertus zelfs een aantal keer gepakt en besloot hij na een tijd toch maar te stoppen.

Desondanks houdt hij nog steeds erg van muziek en luistert hij nog veel naar artiesten zoals Elvis. Helaas laat zijn rug hem af en toe in de steek, maar in november gaat hij hoogstwaarschijnlijk samen met Carla een Danspaleis bezoeken in Grand Café Frankendael óf in het Lloyd Hotel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s