Met onze mobiele huiskamerdisco komen we natuurlijk bij de ouderen thuis, maar soms doen we een ludieke actie om onze formule bij nóg meer ouderen onder de aandacht te brengen! Zo waren coördinator Jenny, vrijwilligers Carla en Sonja op 30 september aanwezig bij een koffiemoment in het ouderencomplex aan de Amsteldijk.

Sonja schenkte de kopjes koffie in, Carla en Jenny draaiden de plaatjes en maakten een praatje met de aanwezigen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen: de dames schreven Wil, een echte dansliefhebber, in. Zij wordt binnenkort bezocht door onze nieuwe vrijwilliger Vincent! En wie weet volgt een bezoekje aan een Danspaleis dan ook snel.

Binnenkort gaan de dames nog een keer langs, maar niet aankomende vrijdag want dan is Sonja er niet!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s