Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van nieuwe singelkoffertjes voor onze mobiele huiskamerdisco. Één van de nieuwe koffertjes voor Amsterdam is vernoemd naar de man van vrijwilligster Carla: FRITS. En dat is niet alleen omdat we van hem een koffertje met singeltjes hebben ontvangen..

Vanaf zijn 15e jaar heeft Frits dansles gevolgd bij dansscholen Cornelisse en Hoek. Hij was daar kind aan huis. Tijdens zijn tijd bij de KMT had hij het idee om andere militairen danspasjes te leren. Daarna assisteerde hij steeds vaker bij dansschool Hoek in Amsterdam. Toen Frits 26 was ging hij zelf dansleven geven aan tieners in een lokaal buurthuis in Hoogeveen en bij kindervereniging de Palm. In totaal had hij 300 leerlingen.

Frits luistert zelf het liefst naar de componist Rossini (bekend van o.a. het nummer ‘De Barbier van Sevilla’). Wie weet kunnen we dat nummer binnenkort draaien op een Danspaleis, omdat hij heeft toegezegd een dansje te komen wagen samen met zijn vrouw Carla.

Kortom, deze muziekliefhebber in hart en nieren verdient een eigen koffertje: FRITS.

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s