Afgelopen maandag 19 september waren Jenny, Tjalda en Frédérique aanwezig bij ‘Age Friendly City’. Een event in de OBA Amsterdam, georganiseerd door Stichting SeniorenStudent, over hoe we de stad seniorvriendelijker kunnen inrichten en waarom dat belangrijk is.

Tijdens deze avond kregen 6 initiatieven de kans om hun idee te pitchen voor een volle zaal. Frédérique mocht pitchen namens het Danspaleis én Een Praatje en een Plaatje. Door het publiek helaas niet uitgekozen als ‘beste idee’, maar wel een derde plek! En dat is wat waard, want nr. 1 had 41 stemmen, nr. 2 39 en Frédérique 38 stemmen.

De eerste plek was voor Sara Bruinsma, met haar initiatief ‘Sara, for good old times‘. Gefeliciteerd Sara!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s