Afgelopen 3 september stonden vaste vrijwilliger Carla en Sonja, een vriendin van Carla, op het Indische Buurt Festival in Amsterdam om plaatjes te draaien bij café De Jonge Admiraal. Dankzij de dames kon de buurt kennis maken met onze mobiele huiskamerdisco. Zo was er een 16-jarige jongen geïnteresseerd om vrijwilliger te worden. Normaal gesproken werken we alleen met vrijwilligers van 18+, maar voor deze enthousiasteling maken we graag een uitzondering!

En niet alleen buurtbewoners, maar ook minister Plasterk werd geattendeerd op onze formule. Met muziekvreugde én een flyer ging de minister van Binnenlandse zaken naar huis. Misschien belt hij ons over 5 jaar wel op, om zelf bezoek te ontvangen ;).

Zowel de dames als de De Jonge Admiraal vonden het een groot succes. Wie weet wordt deze samenwerking wel vervolgd…

Indische Buurtfestival - 3sept.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s