Hanneke Schenk is een vriendin van Mary Bouwmeester, een oudere die al bezocht wordt door Jenny, en woont in Amsterdam West. Dankzij Mary wordt Hanneke nu ook bezocht door onze mobiele huiskamerdisco. Na een bezoek te hebben gehad van vrijwilligster Saskia en coördinator Jenny, heeft ze nu hoogstwaarschijnlijk de ideale match met nieuwe vrijwilligster Jeanette! Binnenkort meer..

Mary Bouwmeester wordt bijna wekelijks bezocht door Jenny. En als je elkaar zo vaak ziet, hou je het niet enkel bij het delen van muziekverhalen en -voorkeuren. De dames geven elkaar af en toe zelfs een cadeautje, zoals een fotolijstje of een uitgeprinte versie van het interview met beide dames op het Geheugen van Oost. En omdat ze bij elkaar om de hoek wonen, gaat dat via de brievenbus.

Kortom, alleen maar mooie dingen. Daar doen we het voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s