Mevrouw Velgersdijk is een echte Rotterdammer en 86 jaar oud. Pauline legde het eerste bezoekje bij deze dame af en de muziek deed haar meteen denken aan vroeger. Na de oorlog heeft mevrouw leren dansen, op straat. Iedereen deed de ramen open en de muziek ging aan.

Het was vrede. En met vrede kwam het mooie weer!

Momenteel is mevrouw Velgersdijk slecht ter been, maar zodra ze weer kan lopen, zegt ze, kan ze ook weer dansen. Op haar 70ste verjaardag kreeg ze onderstaand gedicht in een lijstje. Die zachte rode schoentjes zouden natuurlijk perfect zijn om aan te doen naar een Danspaleis! Wie weet als mevrouw 87 wordt..

Velgersdijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s