Hé die ken ik! Wim Sonneveld komt ook uit Utrecht, net als ik! We groeiden op in dezelfde buurt. Vlakbij de Surinamebrug, net over de brug bij de Kanaalstraat.

Mevrouw Zeegers werd door Annemarie Bolder (ZGAO) aangedragen voor Een Praatje en een Plaatje. Het was aan vrijwilligster Eelke om deze Utrechtse dame, woonachtig in Amsterdam Oost, te gaan bezoeken. Afgelopen weken werden veel herinneringen opgehaald. Zoals toen bij dat plaatje van Wim Sonneveld. De familie Sonneveld had een kruidenierswinkeltje, vertelde Mevrouw Zeegers. En hij had alleen maar vrienden, nooit vrouwen..

Voor nu nemen we afscheid van Mevrouw Zeegers, maar hopelijk zien we haar snel weer op een Danspaleis! Vrijwilligster Eelke blijft wel bij onze formule betrokken, ze bezoekt nu Carel van den Bergh in Amsterdam Zuid.

Mevr Zeegers 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s