To Wilms (97) uit Amsterdam-Noord wordt aankomende week gebeld door één van onze vrijwilligers om een eerste afspraak in te plannen voor onze mobiele huiskamerdisco. Het eerste verhaal werd echter al verteld door To toen Jenny haar gegevens wilde noteren.

‘Dave kwam een keer over de vloer, want zijn broer woonde in de buurt, maar hij was wel vies hoor. Maakte hij eerst de ogen van zijn hond schoon met zijn vingers en daarna greep hij in de schaal met nootjes. Die is daarna natuurlijk linea recta in de vuilnisbak gegaan!’

Mevr To Wilms - 28juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s