In Amsterdam wordt Mevrouw Bieshaar bezocht door vrijwilligster Siu Lin.

‘Mevrouw Bieshaar houdt, ondanks haar Indonesische afkomst, veel van Nederlandse muziek. Ze kent dan ook allerlei zangers van Johnny Jordaan tot André Hazes of de Zangeres Zonder Naam. Vroeger hield ze veel van dansen, helaas gaat dat nu wat lastig vanwege haar lichamelijke beperking.’

‘Wanneer mevrouw Bieshaar muziek luistert komen er allerlei herinneringen naar boven over haar Nederlandse man, waar ze jaren voor heeft gezorgd maar die nu is overleden. Ook herinnert  zij zich veel over haar tijd in en reizen naar Indonesië. De muziek brengt bijzondere verhalen en tijden in haar naar boven die normaal gesproken in de vergetelheid zouden blijven.’

24juni2016 - Mevr. Bieshaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s