De subsidies van het Oranje Fonds en Fonds NutsOhra zijn toegekend en dat betekent dat we in 2016 officieel van start kunnen met ons nieuwe project ‘Een Praatje en een Plaatje’, en daar hebben we heel veel zin in!

‘Een Praatje en een Plaatje’ is een laagdrempelige wijkformule waarin actieve buurtbewoners op bezoek gaan bij kwetsbare ouderen in de buurt. Met een boodschappenkarretje, met daarin een klein ouderwets platenspelertje en een platenkoffertje met verschillende singeltjes met ‘muziek van toen’ zitten, gaat de buurtbewoner op bezoek. In het gesprek is muziek het thema dat zorgt voor contact. Er vinden meerdere gesprekken per jaar plaats om dit contact tussen ouderen en buurtbewoners te versterken! 

Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Mocht je op de hoogte willen blijven, volg dan deze blog. En wie weet komen we binnenkort wel bij u op bezoek met een Praatje en een Plaatje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s